1 Aralık 2018 Cumartesi
SERT PEYNİR YUMUŞAK PEYNİR
Gürcü videosunda gördüm, çiğ sütü kestirirken peynirin sert olması isteniyorsa,süt kaynamağa başladığında kestirilecek.Yu muşak peyniristeniyor sa 80 dercede kestirilecek.Be n kestirmede limonun suyunu kullanıyorum,1l itre süt =1 limon suyu.Limon suyu az olursa peynir oluşmuyor.Sente tik(market) sirke ile yapmayınız,koku yapıyor,rengini bozuyor ve en önemlisi insan vucudunda ,kullanılan bütün gıdalarda faydalı bakteri , mineral ,vıtamin hepsini öldurüyor.Bağış ıklık sistemi çöktü gitti ,düzeltmek dost probiyotikler ile beslenerek uğraşmak gerekecek.Biz evimize sentetik sirke(fermente edilmeyen)alıyo ruz temiz işlerinde eldivenle-maske ile kullanıyoruz ,faydalı faydasız önüne gelini oldürüyor.Elini ze değse bile yıkayınız.Evini zde DOĞAL SİRKE YAPINIZ ,selamlar.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder